Angelska  Ljubezen    
Če iščeš angela z odprtim srcem, ga boš vedno našel.
×

Karta predstavlja: Stanje uma

LISICA-Sionnach

Lisica je elegantno bitje, ki predstavlja lepoto in skladnost narave. Znali boste diplomatsko ravnati, kajti ena izmed lastnosti lisice so njene diplomatske sposobnosti.Vendar bodite previdni pri tem delu, da spretnost in diplomacija ne postaneta napoštenost in premetenost.>>Postati neviden<< in opazovati razvoj dogodkov je sposobnost, ki lahko doprinese h krivdi, če ni prežeta z modrostjo. Pazite, da svojo bistroumnost ne izkoristite na nepošten način. Se počutite, kot da ste na milost in nemilost prepuščeni divjanju okoliščin? Ravnajo z vami nepravično ali celo kruto?Zgledujte se po lisici in se za nekaj časa potuhnite, v tem času pa razvijte svoje sposobnosti diplomacije in poravnavanja sporov.


Čas umika v ozadje. Ne izpostavljaj se in ne išči pozornosti.
Postavi se zase, ko bo to potrebno.
Zapri


×

Karta predstavlja: Stanje srca

TJULENJ-Ron

Ronov klic iz globin,iz nezavednega, iz vaših začetkov na zemlji,..V strahu od utopitve v poplavi lastnih čustev, se bojite tega klica .Ne pustite, da vaše srce vklene vaš um. Odprite se šepetu svojih sanj in hrepenenje bo v vaše življenje prineslo preobrazbo, zdravljenje in ljubezen. Tjulenj govori o hrepenenju srca, o pravi ljubezni, o dobroti in občutku človečnosti. Morda ste v precepu; katero koli pot uberete le ta vsebuje tveganje in možnost izgube in vendar veste, da morate izbrati.Četudi tjulenj predstavlja osamljenost in ločitev, bo prišel čas za čustva  in sopotnika.

Težave so samo navidezne. Vzpostavi red, počisti in situacija se bo razjasnila.
Zapri


×

Karta predstavlja: Stanje telesa

ŽABA-Losgann

Nič ni, tako kot se zdi in življenje je bolj zabavno, kot ste sprva mislili. Žaba kaže, da se učite, kako sprejeti težko stanje. Stanje, ki ste se ga odločili sprejeti, čeprav neprivlačno ali težko, vam morda na koncu prinese bogate nagrade, kajti žaba s katero se morate poročiti, se bo spremenila v princa. Losgann prinaša zdravljenje, zdravljenje pa prinaša ozdravljenje.Razbitje iluzuj.
Spoštuj notranjo resnico.
Zapri


Sporočilo druidov
Stanje uma
Stanje srca
Stanje telesa

Angelska Ljubezen

Keywords: ključne besede:

Angelska Ljubezen

Angelska Ljubezen

Angelska Ljubezen

×