Angelska  Ljubezen    
Če iščeš angela z odprtim srcem, ga boš vedno našel.
×

Karta predstavlja: Stanje uma

PES-Cu

Cu vam zagotavlja vodstvo in zaščito kot zvesti spremljevalec in prijatelj.Vera ,zvestoba in zaupanje so izjemno pomembni v tesnih odnosih in morda je nastopil vaš čas, da se osredotočite na te vrednote, da jih postopno zgradite v sebi in da jih cenite pri drugih. Takoj preverite stopnjo pomanjkanja vere ali zvestobe v sebi ali v svojih bližnjih! Do kakšne mere vi cenite te vrednote pri svojih prijateljih in ljubljenih in do kakšne mere jih izražate (vi in oni) ?
Če težko obdržite prijateljstva, vam bo pes pomagal razviti vrline kot so nesebičnost in zaupanje, ki so ključnega pomena za prijateljstvo.
Bodi zvest samemu sebi in iskren do drugih.
To je pot zadovoljstva in sreče.
Zapri


×

Karta predstavlja: Stanje srca

SOVA-Cailleach-oidhche

Cailleach-oidhche vas uči modrosti spreminjanja slabega položaja v prednost. Sposobnost biti uvideven in samostojen, je prednost, če ni namenjen obrambi pred polnim življenjem z vso ranljivostjo, ki jo spremlja.Naznanitev časa za spremembe, posvetitve in nove začetke.V sussexu poznajo star pregovor:>> Če slišiš ponoči skovikati sovo, pričakuj jasno jutro!<<
Pričakujte svetlo zarjo in zagotovo bo prišla.
Uporabi intuicijo in dobro opazuj. Previdnost je mati modrosti.
Spreglej prevaro.
Zapri


×

Karta predstavlja: Stanje telesa

VOLK-Faol

Faol prinaša močan občutek za zvestobo, notranjo moč in intuicijo.Včasih je potrebno preskočiti ovire in se podati v tveganja, da bi se učili in rasli, čeprav se zdi prestop območja>> normalnega<<neprivlačna, celo boleča. Spoznajte svoje najglobje globine in celo tu, v najtemnejših kotičkih, boste našli pogum in duhovno tovarištvo. Naučite se zaupati vaši notranjosti. Čeprav ste za svet >>volk samotar<<,morate vedeti, da je volk zvesta žival, ki si pogosto najde partnerja za vse življenje.


Bodi prilagodljiv. Pripravi se na spremembe.
Zdaj je čas in v tebi je moč.
Zapri


Sporočilo druidov
Stanje uma
Stanje srca
Stanje telesa

Angelska Ljubezen

Keywords: ključne besede:

Angelska Ljubezen

Angelska Ljubezen

Angelska Ljubezen

×