Angelska  Ljubezen    
Če iščeš angela z odprtim srcem, ga boš vedno našel.
×

Karta predstavlja: Stanje uma

MAČKA-Cat

Cat vam prinaša sposobnost mirnega opazovanja položaja, brez sodbe, predno sprejmete odločitev. Navidezno speča, v resnici pa ves čas na preži, lahko sedi ure in ure predno odločno nastopi. Spomnite se izreka:>> Mačka lahko gleda kralja!<<Pazite, da ne postanete zapečkar-to je star izraz za mačko, ki leži ob kaminu, preleno, da bi se kaj dosti posvečala svetu.


Prevzami odgovornost za svoje življenje. Pojdi naprej in zaupaj svojim sposobnostim.

Zapri


×

Karta predstavlja: Stanje srca

STRŽEK-Drui-en

Drui-en vam govori, da je lepota v majhnih stvareh in da v sijaju in očitni moči ne boste našli samouresničitve,pač pa v ponižnosti,tankočutnosti in nežnosti. Šegavost, povezana s premetenostjo in dobrimi nameni, je pot, preko katere boste dosegli velike stvari z gospodarnostjo, trudom ter varčno in pošteno rabo dosežkov drugih. Preverite ali vas morda ponižnost in milina ne napravita nevidne pred drugimi. Ali uporabljajte te lastnosti za obrambo pred drugimi in življenjem ,namesto da se soočate z življenjem in njegovimi težavami?
Domiselnost in nadgrajevanje dela drugih sta lahko nekaj vredna le, če temeljita na modrosti in veščini poštenja.


 Opazuj, kaj se dogaja okrog tebe.
Uporabi svojo modrost.
Zapri


×

Karta predstavlja: Stanje telesa

ŽERJAV-Corr

Corr je poosebljena potrpežljivost, osredotočenost, stanovitnost in zbranost, s tem, ko dolge ure stoji in strmi v vodo, dokler ne pride trenutek, ko sproži svoj kljun v plen. Dolge ure stoji žerjav sam, vendar se bo v letu in plesu pridružil drugim. Če preveč časa preživite sami lahko ustvarite občutek osamljenosti, kar vas lahko privede k osornosti, nagnjenju sitnarjenja, pritoževanju,...

Izogni se strahu, ki te ovira in omejuje.
Poslušaj svoje srce.
Zapri


Sporočilo druidov
Stanje uma
Stanje srca
Stanje telesa

Angelska Ljubezen

Keywords: ključne besede:

Angelska Ljubezen

Angelska Ljubezen

Angelska Ljubezen

×