Angelska  Ljubezen    
Če iščeš angela z odprtim srcem, ga boš vedno našel.
×

Karta predstavlja: Stanje uma

LISICA-Sionnach

Lisica je elegantno bitje, ki predstavlja lepoto in skladnost narave. Znali boste diplomatsko ravnati, kajti ena izmed lastnosti lisice so njene diplomatske sposobnosti.Vendar bodite previdni pri tem delu, da spretnost in diplomacija ne postaneta napoštenost in premetenost.>>Postati neviden<< in opazovati razvoj dogodkov je sposobnost, ki lahko doprinese h krivdi, če ni prežeta z modrostjo. Pazite, da svojo bistroumnost ne izkoristite na nepošten način. Se počutite, kot da ste na milost in nemilost prepuščeni divjanju okoliščin? Ravnajo z vami nepravično ali celo kruto?Zgledujte se po lisici in se za nekaj časa potuhnite, v tem času pa razvijte svoje sposobnosti diplomacije in poravnavanja sporov.


Čas umika v ozadje. Ne izpostavljaj se in ne išči pozornosti.
Postavi se zase, ko bo to potrebno.
Zapri


×

Karta predstavlja: Stanje srca

GAD-Nathair

Nathair je totemska žival boginje zemlje in nebeškega očeta, boga sonca, predstavlja pa vašo sposobnost smrti in ponovnega rojstva-končati nekaj, kar je že dolgo v vas in začeti na novo. Čeprav je gad strupena kača in je v krščanskem izročilu služila kot znamenje zla, v druidskem izročilu predstavlja zdravljenje in moč preobrazbe. Lahko se naučite ljubiti na način tokov plazilca, ki se pretakajo po vašem telesu in skozi zemljo, tako da postanejo blagodejni, zdravilni in poživljajoči.
Zapri


×

Karta predstavlja: Stanje telesa

ŽABA-Losgann

Nič ni, tako kot se zdi in življenje je bolj zabavno, kot ste sprva mislili. Žaba kaže, da se učite, kako sprejeti težko stanje. Stanje, ki ste se ga odločili sprejeti, čeprav neprivlačno ali težko, vam morda na koncu prinese bogate nagrade, kajti žaba s katero se morate poročiti, se bo spremenila v princa. Losgann prinaša zdravljenje, zdravljenje pa prinaša ozdravljenje.Razbitje iluzuj.
Spoštuj notranjo resnico.
Zapri


Sporočilo druidov
Stanje uma
Stanje srca
Stanje telesa

Angelska Ljubezen

Keywords: ključne besede:

Angelska Ljubezen

Angelska Ljubezen

Angelska Ljubezen

×